حلوا ارده از وعده های محبوب سفره های مردم ایرن زمین است. در ادامه به طور مختصر نحوه تهیه حلوا ارده را توضیح میدهیم.
دانهی کنجد ارزش تغذیه ای بالایی دارد و از کوبیده شدن یا تفت دادن آن ارده به وجود میآید. ارده کنجد به دلیل بالا بودن انرژی و مواد مغذی، وعدهی غذایی کاملی است. ارده شیره یک وعدهی غذایی آشنا در خانههای ایرانی هاست زیرا سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. از این فرآورده کنجدی در پخت و پز غذاهای لبنانی، ارمنی، ایرانی و ترکی استفاده میشود. جهت سفارش انواع ارده ارگانیک کلیک کنید.
از حلوا ارده میتوان به عنوان صبحانه و عصرانه با نان یا مواد شیرینی مانند عسل، شیره انگور، نبات، خرما و مربا استفاده کرد. از نمونههای پرطرفدار آن حلوا ارده عاصمی است. حلوا ارده های عاصمی انواع مختلفی دارد مانند؛ حلوا ارده شکری، حلوا ارده نرم و حلوا ارده با مغز پسته.
حلوا شکری از کنجد آسیاب شده، شکر، گلوکز، مونوگلیسیرید، هل و وانیل تشکیل و تهیه شده است. حلوا ارده عاصمی با قیمت های مناسب و در بستهبندیهای متفاوت و با وزنهای مختلف 250 گرمی، 400 گرمی و 500 گرمی، 1 کیلویی تهیه شدهاند میتوانید و در سایت میتوانید عکس ها و مشخصات محصول مورد نظر خود را مشاهده و انتخاب و با اعضای خانوادهتان از آنها استفاده کنید. یکی از نمونههای پرطرفدار و بی نظیر آن، حلوا ارده نرم است. شما میتوانید از حلوا ارده تزئین شده با پسته درکنار اینکه طعم خوب و مزه بی نظیری که دارد؛ در مهمانی ها و سفره آرایی استفاده کنید.